2010. november 16., kedd

:(

azért nem írok már régóta, mert büntiben van a kutya. És aki büntiben van, azzal ugye nem történnek bájos események, mert a gazdák nem engednek olyan helyzetet kialakítani, ahol egy nagy kamasz, már-már férfi doberman srác bájoskodhatna. Merthogy Buddy kihúzta a gyufát, amióta Ati kevesebbet van vele. A sok tréning és dresszúra után kiürült az élete, két kapura unatkozik és új elfoglaltság után nézett. Úgy érzi, hogy nincs férfi a háznál, hát majd Ő az lesz akkor. Szerinte. És nem akar szót fogadni. Ezért most büntiben van, nagy szigor, kevés játék, inkább feladatok és egész nap az udvaron rostokolás. Vagy rostokollás, esetleg rostoklás. Kénytelen leszek előhúzni néhány korábbi sztorit, egy van mondjuk a tarsolyomban, de ahogy ellágyulnék, újra eszembe jut, hogy bizony a kutya most büntiben van. Remélem, hamar összekapja magát, nem szeretném kemény, angyalbőrös stílusban folytatni...

4 megjegyzés:

who am i írta...

jóvanna, már megértette.
http://farm1.static.flickr.com/108/276593932_85639a5bf0.jpg Én például nem voltam rossz, mégis unatkoznom kell, hogy nincs hír. Hát fair ez?

Léna írta...

jajj, nagyon édit küldtél. Fel fogom tenni a blogra. Köszönöm!!! Reményt ad, hogy egyszer a cudar Buddy is fog így nézni rám...és akkor újra ontódnak a sztorik!!!

Matek írta...

Na de mit csinált konkrétan?

Hétvégén pont eszembe jutott a szétrágott futócipőd, amikor Nojcsin megláttam a gyönyörű barna oldschool adidast, szimmetrikusan lerágott sarkakkal by Kari kutya:)

Léna írta...

nem mondhatom meg, mert akkor meg kell, hogy öljelek:) Szegény Nojka... Ezért nem mertem tacskót venni. A legveszélyesebb fajta:):)

Rendszeres olvasók