2010. június 22., kedd

Teli van, mint a déli busz

Megjöttek a szúnyogok. Szúnyogháló ide, vagy oda, minden este fél órát hajkurásszuk a dögöket, majd visszazuhanunk a TV elé, míg Benedek békésen szunyókál a másik szobában. Majd két perc múlva újra az idegesítő döngicsélés, villany fel, újság elő, és indul a hajsza.
Már nem értettem, mitől van ennyi szúnyog, de tegnap este Bádócska csak egyet hisztizett a lefekvés előtt és alig is volt szúnyog és kezdett a dolog gyanús lenni.
Ugyanis... általában minden este többször is ki kell menni hozzá, már ezerszer írtam erről, úgyhogy most nem is részletezem a dörömbölést, és döntést, és társait.
De ha kimegyek hozzá, látom, hogy egész szúnyogerdő hentereg a kiskutyán is. MAJD, AMIKOR BEHOZZUK, a szúnyogok, mint egy buszon, beutaznak vele a jó meleg lakásba, majd felröppennek a lépcsőn és máris rajtunk lakmároznak.
Gyanús ez a Buddy nekem. Lehet, hogy csinált egy turisztikai irodát: last minute, last minuet, elviszem a vacsorához szlogennel. Összeverbuvál egy csomó szúnyogot, azok ráugranak a bundájára, hisztizik egyet, behozzuk, a szúnyogok "kiszállnak", Buddy újra kikérezkedik és jöhet a következő menet. Nem tudom, hogyan fizetnek neki, de valami van, az biztos...
Csak remélni merem, hogy Őt nem zabálják agyon...

És ha már a kutya-szúnyog kapcsolatáról szól ez a post, egy agyament kép egy igazi szúnyog-kutyáról:)
 http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/07/funny-dog-pictures-mosquitos-do-not-go-to-the-vet.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Rendszeres olvasók