2010. március 22., hétfő

Miért éppen Buddy?


Régóta készülök erre, hogy az ebecskéről írjak. Először azért, mert a barátok folyamatosan rágják a fülemet, hogy az emailen eldobált szösszeneteket fonjam össze.

Kezdem az elején, bár most annyira a jelent éljük a 11 hónapos Buddy (bádi)val.
Mert hogy van egy nagy cula kutyánk, egy dobermann fiú, sőt, mit fiú, legény, ördög, betyár, szörny, cukiság, bundablöki, szőrme-mőrme, selyemmaki, csak hogy a legelőször az eszembe ötlő neveit említsem. Nevekből persze nincsen hiány, ahogy a szeretet elönti az embert, úgy rohanják meg az agyát a becenevek.
(becenevek – doktor Bádó by Gábor, a kiképzőmesterünk, Buddyboy from Ildikó, kiképző mesterünk, Bádoró, Buddsy, Róka, Döndör, Döndöri sógor, cica, )

2008. dec. 21-én született, Tahitótfaluban, a Tahi Réme Kennelben és mint a neve is utal erre, elég rémes, de kellemes alakká cseperedik napjainkra.

A története úgy kezdődődött, hogy Ati úgy 10 éve megkapta Gyulát, egy dobermann fiút, Lajos bátyától és Nála ott végleg eldőlt, hogy a kutya =dobermann. Úgyhogy amikor már végképp nem bírtunk a gyermekáldás késlekedése miatt felgyülemlett, túlcsorduló szeretetünkkel és egy kertes házat is összehozott a jó Isten, elérkezett az idő arra, hogy megérkezzen hozzánk Bádó!

Nincsenek megjegyzések:

Rendszeres olvasók